Trouwfotografie

Voor trouwfotografie ben je bij mij aan het juiste adres. Lees hieronder verder voor alle informatie over mijn manier van fotograferen of neem contact met mij op!

Kennismaking

Voor zo’n speciale dag als jullie trouwdag is het belangrijk een ‘klik’ te hebben met jullie fotograaf. Dit zie je terug in de foto’s. Daarom plan ik eerst een kennismakingsgesprek om jullie te leren kennen en om te bespreken wat jullie wensen en ideeën zijn. Tijdens dit gesprek kunnen jullie ook alvast wat albums bekijken. Een aantal weken voorafgaand aan jullie trouwdag plannen we een pre-weddingshoot in. Op deze manier leren we elkaar ook beter kennen in het bijzijn van een camera en zijn jullie er op de trouwdag aan gewend om gefotografeerd te worden. Dit levert veel meer ontspannen beelden op.

Trouwdag

Op jullie trouwdag leg ik de lach en de traan, de spontane momenten, trotse familie en dierbare vrienden, de officiële plechtigheden en de feeststemming op een ongedwongen manier vast zodat jullie deze momenten voor altijd kunnen koesteren.

Na jullie bruiloft

Binnen enkele dagen na jullie bruiloft stuur ik een kleine preview van +/- 15 foto’s zodat jullie alvast kunnen beginnen met nagenieten van de bijzondere highlights van jullie trouwdag. +/- 6 weken na jullie trouwdag ontvangen jullie de complete bruidsreportage in hoge resolutie. Voor het fotoalbum vraag ik jullie de mooiste foto’s uit te zoeken die jullie graag in het trouwalbum willen hebben. Jullie krijgen van mij de opzet van het album toegestuurd en na akkoord wordt deze definitief besteld.

Deze website wordt vernieuwd, dus is nog niet volledig af. Bij vragen kun je  contact opnemen via de contactpagina