Cake smash

Hiep Hiep Hoera, jouw kindje wordt 1 jaar! Een mijlpaal die gevierd wordt met ballonnen, slingers, cadeautjes en taart!

 

Wat is een cake smash fotoshoot?

Een cake smash fotoshoot is een traditie overgewaaid uit Amerika en is inmiddels in Nederland ook erg populair. Je kindje viert haar of zijn eerste verjaardag en dat is een bijzondere dag! Het is natuurlijk leuk om dit te vieren met alles wat bij een verjaardag hoort. Maar wil jij extra uitpakken voor dit feestelijke moment? Dan mag een cake smash fotoshoot niet ontbreken! Jouw kindje wordt gefotografeerd in speciaal daarvoor uitgekozen kleding en mag dan haar of zijn gang gaan met een feestelijke cupcake. Lekker klieder en smullen met handjes en voetjes. Dit levert hilarische beelden op. Mocht het zo zijn dat jouw kindje meer van donuts of koekjes houdt kan dit natuurlijk ook geregeld worden.

Wat kun je verwachten?

Ik maak vrolijke foto’s als herinnering voor later, maar hoe leuk is het om ze ook te gebruiken voor de verjaardagsuitnodiging? De fotoshoot vindt plaats in mijn fotostudio waar gebruik gemaakt kan worden van allerlei achtergronden en versieringen. Ook kleding is aanwezig om eventueel uit te kiezen. Allerlei thema’s zijn mogelijk! Graag bespreek ik van tevoren met jullie eventuele wensen en ideeën en creëren we een setting die bij jullie kindje past. We kiezen een een kleurrijke cup cake voor een feestelijk geheel.

Wanneer doe je een cake smash fotoshoot?

De cake smash wordt ongeveer tussen de 1 á 2 maanden voor de verjaardag gepland. Het is wel belangrijk dat jouw kindje zelfstandig kan zitten tijdens de fotoshoot. Eerst maken we mooie foto’s met de eerste verjaardag outfit. Daarna halen we de taart erbij en kan de smash beginnen. Uiteraard is het boeken van zo’n leuke fotoshoot ook mogelijk als jouw kindje 2, 3 of 4 jaar wordt! Het levert prachtige beelden op. Als je het leuk vindt maken we ook nog gebruik van de bellenblaas machine. Ook dit zorgt voor mooie, spontane foto’s. Er is een commode aanwezig in de studio om je kindje na de fotoshoot goed te kunnen verzorgen. Fijn om dan lekker fris en schoon naar huis te gaan.

Cake smash & splash pakket

  • Duur: +/- 60 minuten
  • Selecteren en bewerken van de foto’s
  • Inclusief achtergrond, ballonnen, versiering en grote cupcake
  • Mogelijk gebruik van mijn kleding of eigen kleding
  • Mini shoot vooraf aan de smash
  • Mini shoot badsessie na de smash
  • 15 digitale bestanden in jpeg via Wetransfer
  • Extra opties in overleg mogelijk (fotoalbum, extra foto’s)