Loveshoot

De mooiste foto’s samen met je partner, gezin of familie zijn een waardevolle, tastbare herinnering voor later. Enthousiast en met veel plezier maak ik foto’s in een ongedwongen sfeer. Dan zijn jullie op je gemak voor de camera en worden de spontane en leukste momenten door mij met liefde vastgelegd.

Hoe waardevol is het om mooie, liefdevolle beelden te hebben van de liefde tussen jullie beide? Een love shoot is daar een mooie manier voor.

Wat kun je verwachten?

Ik maak spontane beelden van bijzondere en intieme momenten tussen jou en je partner. Samen kiezen we voor een mooie locatie in de buitenlucht. De fotoshoot zal ongeveer anderhalf uur duren. Dat geeft voldoende tijd om eventueel van kledingset te wisselen. Daarna ga ik aan de slag met de mooiste afbeeldingen van die dag. Na het bewerken krijgen jullie van mij een link om de foto’s te downloaden en kunnen jullie een keuze maken.

Kun je bij mij ook een fotoalbum bestellen?

Met veel plezier neem ik het maken van een fotoalbum met daarin de mooiste foto’s uit handen. Dan kunnen jullie dit nog eens regelmatig doorbladeren en terugkijken op een liefdevolle fotoshoot! Ook afdrukken voor in een fotolijst, op canvas, hout, plexiglas, enz. zijn zo gemaakt. Vraag naar de mogelijkheden!

Loveshoot pakket

  • Duur: +/- 90 minuten
  • Selecteren en bewerken van de foto’s
  • 15 digitale bestanden in jpeg via Wetransfer
  • Extra opties in overleg mogelijk (fotoalbum, extra foto’s)