Gezinsfotoshoot

De mooiste foto’s samen met je partner, gezin of familie zijn een waardevolle, tastbare herinnering voor later. Enthousiast en met veel plezier maak ik foto’s in een ongedwongen sfeer. Dan zijn jullie op je gemak voor de camera en worden de spontane en leukste momenten door mij met liefde vastgelegd.

Fotoshoot gezin

Hoe fijn is het om mooie, liefdevolle beelden te hebben van jullie gezin? De tijd vliegt voorbij en voordat je het weet zijn de kinderen groot. Wat is het dan mooi dat je van verschillende fases in jullie leven foto’s hebt als waardevolle herinnering. Dit kun je doen met behulp van mijn gezinsfotoshoot.

Wat kun je verwachten?

Ik maak spontane en waardevolle beelden van jullie als gezin. Samen kiezen we voor een mooie locatie in de buitenlucht. De fotoshoot zal ongeveer anderhalf uur duren. Daarna ga ik aan de slag met de mooiste afbeeldingen van die dag. Na het bewerken krijgen jullie van mij een link om de foto’s te downloaden en kunnen jullie een keuze maken uit de foto’s die jullie het mooiste vinden.

Kun je bij mij ook een fotoalbum bestellen?​

Met veel plezier neem ik het maken van een fotoalbum met daarin de mooiste foto’s uit handen. Dan kunnen jullie dit nog eens regelmatig doorbladeren en terugkijken op een liefdevolle fotoshoot! Ook afdrukken voor in een fotolijst, op canvas, hout, plexiglas, enz. zijn zo gemaakt. Vraag naar de mogelijkheden!

Gezinsfotoshoot pakket (3-6 personen)

  • Duur: +/- 90 minuten
  • Selecteren en bewerken van de foto’s
  • 20 digitale bestanden in jpeg via Wetransfer
  • Per extra foto €10,-
  • Afname 20 extra afbeeldingen €99,- 
  • Voor elke persoon extra €10,-
  • Luxe fotoalbum 20 x 20 cm met 10 spreads €109,- (meerdere afmetingen en extra spreads mogelijk)