Over mij

Mijn naam is Sandra Eeren, ik ben getrouwd en trotse moeder van Niek en Imke. Onze hond Boris is al bijna tien jaar bij ons gezin. Ik hou van gezelligheid, lekker eten en een wijntje. Mijn mooiste vakanties waren tot nu toe op Curaçao. En op Ibiza werd ik op slag verliefd toen ik daar een workshop fotografie volgde. Mijn wens is om daar een tweede huis te realiseren.

Mijn allergrootste passie is fotografie! Een uit de hand gelopen hobby waar ik mijn werk van heb gemaakt. Het vastleggen van mooie momenten, emoties en herinneringen is geweldig om voor een ander te kunnen doen.

Ik vind het fijn om in de buitenlucht te fotograferen, vanwege het licht, de verschillende soorten natuur en het geeft me energie. Ook wordt het als prettig ervaren vanwege de ongedwongen sfeer.

Het vastleggen van mooie beelden van stellen, gezinnen en families is wat mij de afgelopen jaren vooral bezighield.

Sinds kort heb ik bij mij thuis een fotostudio. Cake smash fotografie kwam op mijn pad en wat vind ik dat leuk om te doen. Ik hoop mijn portfolio snel uit te kunnen breiden met allerlei verschillende smash fotoshoots, o.a. donut, koekjes, spaghetti en vingerverf kan ook voor gekozen worden. Ik heb inmiddels een heleboel achtergronden om uit te kiezen en zelfs keuze uit kleding in bepaalde thema’s.

Ik vind het belangrijk dat mensen blij worden van mijn foto’s en ik hoop dat er wat vaker stil gestaan wordt bij het feit dat mooie foto’s zo waardevol kunnen zijn. Daarom laat ook ik regelmatig foto’s van ons gezin maken.

Als fotografe heb ik een wensenlijstje wat ik ook nog graag zou willen doen. Lifestyle fotografie, fotograferen bij jullie thuis, de dagelijkse routine vastleggen. Zwangerschapsfotografie en de geboorte van jullie kind. Kortom ik blijf mezelf ontwikkelen en sta open voor wensen en ideeën!