Familie fotoshoot

De mooiste foto’s samen met je partner, gezin of familie zijn een waardevolle, tastbare herinnering voor later. Enthousiast en met veel plezier maak ik foto’s in een ongedwongen sfeer. Dan zijn jullie op je gemak voor de camera en worden de spontane en leukste momenten door mij met liefde vastgelegd.

Fotoshoot familie

Hoe fijn is het om mooie, liefdevolle beelden te hebben van de hele familie? Zo heel vaak ben je niet allemaal samen, vaak alleen als er iets gevierd wordt. Denk dan eens aan het maken van familiefoto’s als waardevolle herinnering voor later.

Wat kun je verwachten?

Ik maak spontane en waardevolle beelden van jullie als familie. Samen kiezen we voor een mooie locatie in de buitenlucht. De fotoshoot zal ongeveer anderhalf uur duren. Daarna ga ik aan de slag met de mooiste afbeeldingen van die dag. Na het bewerken krijgen jullie van mij een link om de foto’s te downloaden en kunnen jullie een keuze maken uit de mooiste foto’s.

Kun je bij mij ook een fotoalbum bestellen?

Met veel plezier neem ik het maken van een fotoalbum met daarin de mooiste foto’s uit handen. Dan kunnen jullie dit nog eens regelmatig doorbladeren en terugkijken op een liefdevolle fotoshoot! Ook afdrukken voor in een fotolijst, op canvas, hout, plexiglas, enz. zijn zo gemaakt. Vraag naar de mogelijkheden!

Familie fotoshoot pakket (7-12 personen)

  • Duur: +/- 90 minuten
  • Selecteren en bewerken van de foto’s
  • 15 digitale bestanden in jpeg via Wetransfer
  • Extra opties in overleg mogelijk (fotoalbum, extra foto’s)