Melkbadje splash

Deze fotoshoot kun je boeken vanaf dat jouw baby zelfstandig goed kan zitten!

Wat is een melkbadje splash fotoshoot?

Een melkbadje splash fotoshoot is een traditie overgewaaid uit Amerika en is inmiddels in Nederland ook erg populair. Jouw kindje wordt eerst gefotografeerd in speciaal daarvoor uitgekozen kleding en mag dan later lekker splashen in een melkbadje dat gevuld wordt met mooie verse bloemen, groente of fruit. Dit levert spetterende beelden op. Deze fotoshoot wordt meestal geboekt voor baby’s tussen de 6 en 11 maanden.

Wat kun je verwachten?

Ik maak vrolijke foto’s als herinnering voor later! De fotoshoot vindt plaats in mijn fotostudio waar gebruik gemaakt kan worden van allerlei achtergronden en versieringen. Ook kleding is aanwezig om eventueel uit te kiezen voor de foto’s vooraf. Allerlei thema’s zijn mogelijk! Graag bespreek ik van tevoren met jullie eventuele wensen en ideeën en creëren we een setting die bij jullie kindje past.

Wanneer doe je een melkbadje splash fotoshoot?

De splash in het melkbadje kan geboekt worden vanaf het moment dat jouw kind zelfstandig kan zitten en is voor jongens en meisjes. Vaak is dit vanaf 6 maanden en kan tot ongeveer 18 maanden. Als de sessie in kleding klaar is wordt het badje gevuld met warm water, melkpoeder en de verse bloemen, groente of fruit en kan de splash beginnen. Als je het leuk vindt maken we ook nog gebruik van de bellenblaas machine. Ook dit zorgt voor mooie, spontane foto’s. Er is een commode aanwezig in de studio om je kindje na de fotoshoot goed te kunnen verzorgen. Fijn om dan lekker fris en schoon naar huis te gaan.

Melkbadje splash pakket

  • Duur: +/- 60 minuten
  • Selecteren en bewerken van de foto’s
  • Inclusief achtergrond, versiering en grote cupcake
  • Mogelijk gebruik van mijn kleding of eigen kleding
  • Mini shoot vooraf aan de smash
  • Mini shoot badsessie na de smash
  • 15 digitale bestanden in jpeg via Wetransfer
  • Extra opties in overleg mogelijk (fotoalbum, extra foto’s)